pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

INCHIRIERI AUTO - RENT A CAR

5
SAVE VEHICLE
  • 02/2000
  • Diesel
1-3 zile 4-7 zile 8-14 zile 15-21 zile 22-30 zile week-end garantie
15 Euro 12 Euro 10 Euro 7.5 Euro 5 Euro 28 Euro 0 Euro


OFERIM INCHIRIERI AUTO PE PERIOADE SCURTE (taxabil pe ora) SAU CU ZIUA. CAT FOLOSESTi, ATAT PLATESTI!

Descriere

Volswagen Golf 4 este o masina cu o motorizare puternică. Aceast autoturism are o gardă la sol peste media din clasa ei si consumă foarte puțin în proporție cu dimensiunile sale generoase (numai 5.5 litri la suta de kilometri, în cazul unei motorizări diesel). Pe lângă acest avantaj, autovehiculul este echipat cu regulator / limitator de viteză, asistență la parcare, închidere centralizată.

Pentru un confort sporit Volswagen Golf 4 poate dispune optional de Media Nav (sistem de navigație), radio/CD, dar și prize USB și Jack. Un alt atu al acestei mașini este reprezentat de funcțiilor Eco Mode și GSI (indicator de schimbare a vitezelor) care reduc consumul de carburant, cât și cantitatea de noxe emisa.

Am inteles nevoile clientilor pentru serviciile online de inchireri masini ieftine. Din acest motiv venim in sprijinul lor cu cele mai bune oferte si inchirieri Volswagen Golf 4, la preturi foarte mici. Mai mult, pentru inchirieri auto Volswagen Golf 4 in Aeroportul Otopeni, nu percepem costuri suplimentare, indiferent de ora sau ziua predarii masinii inchiriate in Aeroportul Henri Coanda. In plus, orice auto Volswagen Golf 4 inchiriata se livreaza la cerere, cu scaun de copil gratuit. Acum poti inchiria ieftin Volswagen Golf 4, o masina care iti ofera confortul ideal catre destinatia dorita.
Rent a car Exclusiv detine cea mai buna oferta de inchiriere Volswagen Golf 4 si cea mai ieftina din piata, indiferent de sezon si perioada inchirierii.

Ne dorim si facem tot posibilul ca in urma inchirierii masinii Volswagen Golf 4

sa obtinem recomandarea dumneavoastra!

Please fill in the reservation form bellow


Termeni si Conditii de Inchiriere

Informatiile prezentate aici reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor de inchirieri masini Rent-a-car Exclusive.

Rezervari online
Dupa efectuarea rezervarii online, clientul primeste confirmarea prin e-mail cu o rezervare provizorie.
Este obligatorie confirmarea rezervarii – prin reply la e-mail.
Rezervarile vor fi confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit tip/model de masina. Este posibil ca unele clase auto sa nu fie disponibile la anumite birouri de inchiriere Rent-a-car Exclusive.
Nu se aplica taxa de rezervare sau de anulare a rezervarii.

Modificarea rezervarii
Pretul afisat pe web-site se refera la detaliile specifice privind locatia de inchiriere/clasa auto, data/ora, echipamente optionale, taxe aditionale selectate in rezervare. Odata confirmata, modificari ulterioare aduse rezervarii dumneavoastra pot afecta pretul si/sau disponibilitatea vehiculului. Daca este necesar sa modificati sau sa anulati rezervarea, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa disponibila la contact in care sa specificati numarul rezervarii.

Varsta si permisul de conducere
Pentru a inchiria un autoturism de la Rent-a-car Exclusive varsta minima obligatorie este de 21 de ani.
Persoanele care inchiriaza, cat si soferii suplimentari, trebuie sa detina un permis de conducere national si/sau international valabil (obligatoriu permis international pentru acte emise in tari cu alta scriere decat in alfabetul Latin si pentru cele obtinute princonducere auto cu volan pe dreapta, Ex.: UK, India, Australia, Japonia.
Permisul trebuie sa aiba o vechime minima de 12 luni de la data obtinerii categoriei B.
La preluarea masinii trebuie prezentate in original permisul de conducere impreuna cu un act de indentitate si un card de credit.
Nu se accepta copie a permisului de conducere, dovada de circulatie sau permis de conducere/ expirat.

Sofer Aditional
Daca alte persoane intentioneaza sa conduca masina, acestea trebuie sa fie prezente in momentul inchirierii, pentru a fi adaugate pe Contractul de inchiriere.
Soferul aditional are aceleasi obligatii ca si soferul principal.
Pentru fiecare sofer aditional (se accepta maximum 3 soferi aditionali / contract de inchiriere) se percepe o taxa de 15.00 EUR / sofer aditional, primul fiind gratuit.

Documente necesare la preluarea masinii

Urmatoarele documente trebuie prezentate la preluarea autoturismului :
– act de identitate sau pasaport valid
– permis de conducere valid
– cardul dumneavoastra de credit acceptat de catre Rent-a-car Exclusive
Utilizarea cardului este obligatorie pentru plata partiala sau totala a contravalorii inchirierii. Nu sunt acceptate carduri pre-pay.
In cazul in care exista necesitatea unor verificari suplimentare, la biroul de inchiriere se pot solicita si alte documente suplimentare/date suplimenatare (ex. bilet avion retur, confirmare cazare, etc.)

Metoda de plata
Clientul plateste integral, la semnarea Contractului, inchirierea (masinii si a obiectelor optionale), asigurarile obligatorii si optionale si eventualele taxe suplimentare.
Tarifele nu includ: costurile carburantilor, amenzile primite pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice si a legislatiei nationale in vigoare sau costuri rezultate in urma actiunilor Autoritatilor Locale vis-a-vis de Autovehiculul ce face obiectul acestui Contract, pe durata inchirierii. Plata integrala a acestor sume cade in sarcina Clientului
Soferul principal trebuie sa detina un card de credit valid. Detaliile cardului de credit vor fi preluate in momentul inchirierii.
Contravaloarea totala a inchirierii se factureaza in RON la cursul de vanzare BCR.

Livrarea/returnarea autoturismului
Livrarea Autovehiculului se face la locul, data si ora stabilite de Client impreuna cu Rent-a-car Exclusive si mentionate in formularul de rezervare.
Rent-a-car Exclusive va ofera livrarea/returnarea autoturismului gratuit pe toata raza orasului
Serviciul de livrare si returnare este disponibil la cerere si depinde de disponibilitatea personalului de la biroul de inchirieri Rent-a-car Exclusive.
Solicitarile de livrare si returnare trebuie trimise cu cel putin 24 de ore in avans.
Autoturismele pot fi livrate gratuit in timpul orelor de program ( Luni – Vineri 09:00 – 18:00).

Taxe Suplimentare

Cost inchiriere echipamente suplimentare:

Scaun Copil

3.00 EUR/zi

Lanturi Zapada

3.00 EUR/zi

Sistem Navigatie

5.00 EUR/zi

Suport Skibox-uri

10.00 EUR/zi
se factureaza minim 3 zile

In cazul deteriorarii echipamentelor suplimentare clientul este responsabil cu plata integrala a costului lor.

Alte taxe suplimentare:
In cazul pierderii sau deteriorarii cheilor, a actelor originale sau optionalelor (gps, scaun copil, statie radar), pierderii placutelor de inmatriculare, clientul este obligat sa plateasca contravaloarea lor.

Returnarea vehiculului

Combustibil
Clientul are obligatia de a returna autovehiculul cu aceeiasi cantitate de combustibil pe care a avut-o la inceputul perioadei de inchiriere. In caz contrar Clientului i se va incasa o taxa de 20.00 EUR si contravaloarea combustibilului lipsa, calculat dupa estimarea Rent-a-car Exclusive (rotunjire la optimea inferioara de combustibil in rezervor) la tariful de 1.79 EUR / litru.
Nu se acorda credit pentru combustibilul in plus fata de cantitatea initiala furnizata de Rent-a-car Exclusive.

Asigurare

Autovehiculul are asigurare RCA si asigurare CASCO. Asigurarea persoanelor si a bunurilor acestora din auto inchiriat sunt conforme cu Normele CSA privind RCA.

Clientul poate opta si pentru asigurare optionala/suplimentara prin care este asigurat in cazul unor avarii minore (tapiterie, jante, cauciucuri, mici zgarieturi, fisura parbriz, ornamente deteriorate, etc. si este scutit de plata garantiei.

Asigurarile nu acopera pierderea, furtul sau distrugerea bunurilor apartinand Clientului sau insotitorilor sai, aflate in autovehicul.

Procedura in caz de dauna/accident:

Clientul are obligatia de a anunta imediat Rent-a-car Exclusive si de a raporta Organelor de Politie orice dauna descoperita la Autovehiculul inchiriat.
Daca dauna are autor necunoscut Clientul are obligatia de a obtine, inainte de returnarea masinii, Autorizatia de Reparatie de la Organele de Politie
Daca accidentul s-a produs din vina Clientului acesta are obligatia ca pe langa Autorizatia de Reparatie sa prezinte odata cu predarea masinii si Procesul Verbal eliberat de Organele de Politie; de asemenea Clientul are obligatia de a da o Declaratie scrisa la sediul Rent-a-car Exclusive.
In cazul in care vinovat de producerea accidentului este Clientul sau un alt participant la trafic Clientul are obligatia de completa Constatarea amiabila sau de a obtine de la Organele de Politie Autorizatia de
Reparatie impreuna cu Procesul Verbal constatator si copia dupa asigurarea RCA a vinovatului, daca acesta este de acord; de asemenea Clientul are obligatia de a da o Declaratie scrisa la sediul Rent-a-car Exclusive.

In toate cazurile descrise anterior Clientul are obligatia de a verifica mentionarea tuturor daunelor constatate in Autorizatia de Reparatie.

Asistenta Rutiera
Beneficiati de asistenta rutiera 24h/24 pe intreg teritoriul Romaniei.
Procedura va fi facuta cunoscuta la preluarea masinii.

Politica Rent-a-car Exclusive in afara granitelor

Calatoria in afara granitelor se poate face doar cu acordul scris al Rent-a-car Exclusive.

Calatoria in afara granitelor tarii are o limita de 400 km/zi, iar tariful inchirierii este cel de 1-3 zile, indiferent de perioada si numarul zilelor de inchiriere. Taxele pentru obtinerea documentelor necesare tranzitului granitelor revin integral clientului si se achita cu minim 3 zile inainte de iesirea din tara.

Pentru depasirea cu peste 10% a numarului de km comunicati initial tariful de inchiriere poate creste cu pana la 15% din pretul de lista de 1-3 zile al clasei auto inchiriate. Diferenta se calculeaza si se incaseaza la preluarea masinii, conform fisei de predare-primire.

Depozitul pentru iesirea din tara este stabilit in functie de tara de destinatie..

In caz de defectiuni si/sau evenimente rutiere, petrecute in afara granitelor tarii, clientul are obligatia, conform formularului semnat la preluarea masinii, de a returna masina in interiorul granitelor Romaniei suportand integral costurile.

Toate preturile afisate includ TVA

SUNA ACUM: 0747.415.053 SCRIE UN EMAIL

Adresa: Bucuresti, Bulevardul Timisoarei, nr. 65, bl D 44, sector 6
pahar carton

hotel iasi creare magazin online
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
montaj tapet hormigon impreso madrid beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi
cazare eforie nord