pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


TRANSPORT – DEPANARE – TRACTARE AUTOTURISME

Rent a Car Exclusiv va pune la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7 serviciul de tractare auto, cu masini specializate si omologate pentru tractari. Va oferim transporturi auto la RAR, ridicari de pe autostrada sau din locuri de parcare (in cazul in care masina este defecta), asistenta rutiera, transport autoturisme atat in tara cat si in strainatate.

Rent a Car Exclusiv vine in sprijinul soferilor cu un nou serviciu pe piata romaneasca si anume repararea pe loc a autoturismului. Un anajat al firmei se deplaseaza la fata locului si va ajuta fie ca este vorba de un accident minor sau o defectiune ce poate fi remediata pe loc (pana, infundare filtre, alimentarea cu motorina in loc de benzina, furrtune fisucrate etc) nefiind necesara tractarea.

Va ajutam si intervenim prompt pentru a va oferi ajutor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru a va remedia problemele ca sa va puteti continua calatoria in cel mai scurt timp.

Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda, fiecare solicitare este o provocare pentru noi, iar cu ajutorul dumneavoastra ne perfectionam zilnic in ceea ce stim sa facem cel mai bine.

Preturile sunt calculate pe km, in functie de greutatea masinii ce trebuie tractata, volumul de munca, stationare, conditii meteo etc.

Pentru serviciul de tractari auto preturile incep de la 60 lei indiferent de ora sau zona in care suntem solicitati.DETALII PE

www.rentacrexclusiv.ro si www.automobile-exclusiv.ro


pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura