pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


TRANSFERURI INSTITUTII PUBLICE

Bucurestiul este un oras foarte important pe harta diplomatica a Europei, unde zilnic vin delegatii oficiale. Serviciul de inchiriere auto cu sofer este foarte util pentru clientii care doresc sa se deplaseze la evenimente importante, ceremonii, sedinte care au ca invitati ministri, ambasadori, consuli, diplomati, senatori, deputati, secretari de stat, lideri de partide, functionari ai institutiilor statului, primari, directori etc.

Serviciul de transfer persoane oficiale se face si de la si catre Aeroporturi, hoteluri, autogari si catre si de la ministere, ambasade, consulate, institutii ale statului, birouri sau orice adresa indicata de client.

Preturile variaza intre 10 – 50 lei/cursa in functie de distanta. In pret sunt incluse: asigurare RCA, asigurare Full Casco, asigurare de persoane, asigurare de bagaje si combustibil. Platile pot fi facute cash sau cu cardul, in lei, euro, dolari, lire. Acest serviciu este disponibil si pentru transferuri pe distante mai mari in toata Romania.

pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura