pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


TRANSFER/TRANSPORT PERSOANE VARSTNICE

Rent a Car Exclusiv vine in sprijinul clientilor si cu serviciul de transport/transfer persoane varstnice de la si catre: spitale, clinici, centre de recuperare, camine de batrani, bai balneoclimaterice, spatii de recreere – parcuri, vizitare rude, diferite petreceri, seri de teatru, pelerinaje, tururi de cumparaturi.

Apeland la serviciul de transport persoane varstnice oferit de Rent a Car Exclusiv nu veti mai renunta la tratamente in institutiile indepartate din Bucuresti, intalnirile cu membrii familiei la diverse reuniuni. Clientii nostri vor beneficia de un transport rapid, ieftin si in siguranta maxima, indiferent de distanta. Serviciul este disponibil pe tot teritoriul tarii si este disponibil atat pe distante scurte cat si lungi.

Preturile sunt cuprinse intre 10 – 50 lei in functie de traseu. In pret sunt incluse: combustibil, asigurare Full Casco, Asigurare RCA, asigurare de persoane, asigurare de bagaje. Plata poate fi facuta cash sau cu card bancar, in lei, euro, dolari, lire. Masinile sunt noi si sunt dotate pentru transfer/transport persoane varstnice de la si catre clinici, spitale beneficiind de transport comod, sigur si soferi profesionisti, atestati.

pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura