pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


TRANSFER AEROPORT HENRI COANDA – OTOPENI

Indiferent de destinatia la care doriti sa ajungeti, atat in tara cat si in strainatate, Rent a Car Exclusiv va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de pe piata de transfer de la si pana la Aeroportul Henri Coanda – Otopeni. Apeland la serviciile noastre veti scapa de grija drumului de la si pana la aeroport, de grija gasirii unui loc de parcare, de costurile mari generate de parcarea autoturismului pe durata calatoriei si de grija taxiurilor care adesea ajung cu intarziere si care uneori refuza sa va duca la o adresa apropiata de aeroport. Alegand serviciile noastre beneficati de confort sporit la cele mai mici preturi, conditii de maxima siguranta si protectia bagajelor. Clientii nostri pot opta pentru transferuri de la si pana la Aeroport Henri Coanda – Otopeni la clasa economic sau business sau grupuri turistice cu autoturisme noi cu 5 – 16 locuri.
Mentionam faptul ca toti clientii nostri beneficiaza de asigurare de persoane si bagaje in caz de accident, daune etc.

Preluarea clientilor se face de catre soferul Rent a Car Exclusiv care va intampina clientul, la iesirea din zona de securitate a terminalului, avand o pancarda cu numele clientului pentru recunoastere, iar apoi va conduce clientul pe cel mai bun, cel mai sigur si cel mai scurt traseu pana la adresa indicata. Soferul va asteapta chiar daca avionul are intarziere.
Pentru a face o rezervare clientul trebuie sa tina cont de conditii meteo, de trafic, data si ora plecarii/sosirii, nr zborului si de timpul necesar formalitatilor vamale, check-in, imbarcare avion.
Pretul este de 18 euro/transfer/autoturism. In pret sunt incluse: taxe de parcare, asigurare RCA, asigurare Full Casco, asigurare de persoane si asigurare de bagaje. Rezervarea poate fi facuta atat online cat si la numarul de telefon al firmei Rent a Car Exclusiv, iar plata poate fi facuta cash sau cu cardul, in Lei, €, $, £, la soferul firmei.

pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura