pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


TRANSFER AEROPORT CURSE PRIVATE – VIP

Transferul de la si la cursele private – VIP reprezinta o adevarata provocare pentru Rent a Car Exclusiv deoarece exista o serie de exigente particulare ale transportului/transferului de VIP. Serviciile noastre sunt create special pentru a face fata unor persoane foarte importante care trebuie sa calatoreasca in primul rand in conditii de maxima siguranta iar confortul trebuie asigurat prin cel mai inalt nivel de echipare.

Transportul VIP Bucuresti oferit de Rent a Car Exclusiv presupune transferul/transportul unor persoane cu statut special cum ar fi: oameni de afaceri, politicieni, demnitari, formatii muzicale etc.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de transfer VIP si veti avea parte de masini de lux, iar soferii nostri, pe langa profesionalism va vor asigura si servicii de paza si protectie conform legislatiei UE.

Pretul pentru transportul VIP este de 35 euro/transfer/autoturism. In pret sunt incluse taxele de parcare, asigurare RCA, asigurare Full Casco, asigurare de persoane si asigurare de bagaje. Pentru a beneficia de o oferta personalizata si la cele mai mici preturi de pe piata nu ezitati sa ne contactati la adresa de email sau la numerele de telefon afisate pe site. Plata se poate face cash sau cu cardul, in lei, euro, dolari, lire.

pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura