pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


INMATRICULARI AUTOTURISME

Rent a Car Exclusiv vine in intampinarea clientilor cu cel mai util serviciu si anume inmatricularea autoturismelor. Cu ajutorul avestui serviciu scapati de statul la cozi interminabile, de grija pregatirii dosarului, eliminati birocratia. Serviciile noastre acopera toate procedeele, fie ca este vorba de inmatricularea unui autoturism, radiere, recuperare taxa, reprezentare la RAR, asigurari auto RCA si CASCO, taxe auto, autorizatie provizorie de circulatie, eliberarea certificatului de inmatriculare, eliberarea placutelor de inmatriculare, numere preferentiale, ridicarea documentelor de la Politie, taxe, impozite etc.

Oferta noastra cuprinde de asemenea prelucrarea documentelor, pregatirea dosarului si formularelor ce trebuie intocmite pentru fiecare institutie in parte, achitarea tuturor taxelor aferente fiecarei inmatriculari precum si predarea catre client a tuturor documentelor care atesta inscrierea in circulatie a autoturismului.

Externalizarea totala sau partiala a serviciului de inmatriculari auto este o solutie la care apeleaza tot mai multe companii, firme de leasing, parcuri auto, institutii de finantare auto, deoarece serviciul pus la dispozitie de Rent a Car Exclusiv este mai avantajos din punct de vedere financiar decat infiintarea unui departament care sa se ocupe de inmatriculari si le ofera clientilor sloutii rapide, precise si garantate de experienta indelungata.

Tot ce aveti de facut este sa ne contactati pe email sau telefonic. Consultanta este gratuita. Oferta noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice si cuprinde atat imnatricularile pe teritoriul Romaniei, cat si inmatricularile in Bulgaria la cele mai mici preturi de pe piata.DETALII PE

www.rentacarexclusiv.ro


pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura