pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


INCHIRIERI AUTO CU SOFER

Acest serviciu a fost creat special pentru clienti si este foarte facil datorita faptului ca, clientul are la dispozitie un autoturism cu sofer, fara sa fie nevoie ca si clientul sa detina permis de conducere, fara sa fie nevoie ca si clientul sa cunoasca orasul. Clientii Rent a Car Exclusiv pot inchiria autoturismul cu sofer cu ora, pe km sau si cu minutul, in functie de necesitati (adica cat folosesti, atat platesti). Prin acest serviciu venim in sprijinul clientilor pentru a le facilita miscarea, avand in vedere ca traim intr-o lume aflata in continua miscare.
Serviciile noaste sunt disponibile 24/24, 7 zile din 7, iar plata poate fi facuta cash sau cu cardul direct la sofer, iar mai nou si prin sms.
In pret sunt incluse: asigurare Rca, asigurare Full Casco, asigurare pentru bagaje, rovineta, combustibil. In cazul deplasarilor in afara localitatii clientul este obligat sa ii asigure masa si cazarea soferului in cazul in care se stationeaza peste noapte.
Preturile sunt calculate in functie de perioada, distanta, volum de bagaje. Plata poate face cash sau cu card bancar, in lei, $, euro, lire.DETALII PE

www.inchirieriautocusofer.ro


pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura