pizzerie oradea
traduceri autorizate Iasi bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
gradinita sector 1 Bucuresti
avocat ploiesti
pelerinaj israel
vacante exotice
traduceri autorizate Iasi

RENT A CAR EXCLUSIV ESTE SUBSIDIARA UNUI GRUP INTERNATIONAL DE FIRME CARE ACTIVEAZA IN S.U.A., ASIA si EUROPA


CALATORII/TRANSFER DE AFACERI

Rent a Car Exclusiv pune la dispozitia clientilor servicul de inchiriere autoturisme cu sofer pentru perioade scurte, sau pe durata unui eveniment, fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, delegatie, concerte, lansari de produse, prezentari auto, etc.

Oamenii de afaceri sunt persoane extrem de ocupate, mereu aflate intre doua sau mai multe intalniri/sedinte. Pentru ei timpul inseamna bani de aceea este vital sa se deplaseze rapid dintr-un loc in altul cu un mijloc de transport sigur si rapid.

Masinile noastre sunt noi, ofera un confort sporit si siguranta maxima iar soferii sunt profesionisti si pregatiti sa asigure servicii VIP pentru cei mai exigenti clienti, sunt capabili sa faca fata oricarei situatii neprevazute si au fost supusi examenelor medicale, verificarii juridice, testati indemanarii, acreditati.
Transportul se poate face de la compania clientului, aeroporturi, hoteluri, birouri sau de la orice locatie indicata de client si catre orice locatie indicata de client.
In plus pentru ocazii deosebite sau transportul unor persoane importante in Bucuresti sau in tara, va punem la dispozitie si un serviciu de inchirieri limuzine de lux cu sofer. Prin acest serviciu calatoriile de afaceri vor fi deosebite iar clientii se vor simti respectati.

Preturile sunt cuprinse intre 10 – 70 lei/cursa pe raza Municipiului Bucuresti. In pret sunt incluse: combustibil, asigurare RCA, asigurare Full Casco, asigurare de persoane si asigurare de bagaje. Rezervarile pot fi facute online, la adresa de email sau la numarul de telefon afisat pe site la sectiunea Contact. Plata se poate face cash sau cu card bancar, in Lei, €, $, £ direct la sofer.

pahar carton

pompe de caldura

hotel iasi
beton amprentat
hotel iasi creare magazin online
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
avocat suceava
avocat Iasi
realizare site web inchiriere apartamente Iasi all night escort amsterdam body-uri bumbac copii cazare eforie nord transport auto germania romania pompe de caldura